dilluns, 27 de desembre del 2010

19 º Concurs Fotogràfic "Delta del Llobregat

Neu al Prat

El passat divendres, 12 de novembre de 2010, va tenir lloc en "La Porta del Delta" del Prat de Llobregat, el veredicte del dinovè concurs de fotografia "Delta del Llobregat", que organitza l'Agrupació Fotogràfica Prat ", en col.laboració amb el Departament d'Urbanisme, Territori i Medi Ambient de l'Ajuntament del Prat de Llobregat; amb l'objectiu de difondre la bellesa i els valors naturals d'aquest territori.
Durant la deliberació, que va estar oberta al públic i va comptar amb nombrosa assistència, els jutges van valorar unes dues-centes fotografies corresponents a les tres categories participants: paisatgisme, caça fotogràfica en color i macrofotografia en color. El jurat, després de gairebé dues hores de deliberació, va acordar els següents premis i accèssits:

Categoria Paisatgisme:
1 º Jordi Llorca. Camp
2 º Lluís Mora. Prat I
3 º Santiago Faula. Arribant al Semàfor
Categoria Caça fotogràfica en color:
1 º Joan Guillamat. Camuflatge
2 º Francisco Valverde. Grua
3 º Jaume Iglesias Caballé. Amor de mare
Categoria Macrofotografia en color:
1 º Luis Leandro Serrano. Sobre l' aigua
2 º José Manuel Sesma. Atrapats a la xarxa
3 º Antonio Navarro. Contrast
Menció especial a la imatge que reflecteixi millor la biodiversitat del Delta del Llobregat:
Ramón Lasheras García. Eriçó fosc
Accèssits:
Lluís Mora. Camí
Joan Guillamat. Athene noctua
Andreu Noguero. La figa
Joan Pascuet. Nyam, nyam, martinet menut

Eriçó fosc

El lliurament de premis tindrà lloc el dia 10 de desembre de 2010, a les 20 hores, en "La Porta del Delta", i coincidirà amb la inauguració d'una exposició fotogràfica combinada, en format digital i paper, en la qual es mostraran tant les obres premiades com la resta de les presentades. L'exposició romandrà oberta al públic des del dia 10 de desembre de 2010 fins al dia 15 de gener de 2011. A més, les obres presentades s'exposaran en format digital de baixa resolució a la web "La Porta del Delta" (www.laportadeldelta.cat) i d´altres webs municipals. Les fotografies guanyadores es poden veure a la web de l'Agrupació Fotogràfica Prat, en l'enllaç: http://www.afprat.org/.

Personalment, estic molt content amb el resultat aconseguit. Tot i que és la primera vegada que participo en aquest concurs, i davant de l'alt nivell de les fotografies presentades, he obtingut una menció especial amb motiu de la celebració de l'Any Internacional de la Biodiversitat i he estat finalista en la categoria de paisatgisme amb l'obra: "Neu al Prat". Amb una mica de sort, podrem veure dues o més fotografies meves en l'exposició de La Porta del Delta. Ara, a preparar ja la càmera fotogràfica per al proper concurs Delta del Llobregat, que celebrarà l'any 2011 la seva edició número vint. I moltes felicitats als guanyadors!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada