diumenge, 5 de febrer del 2012

20è CONCURS FOTOGRÀFIC DELTA DEL LLOBREGAT

El passat 17 de desembre de 2011 va tenir lloc en l´espai cultural Cèntric, del Prat de Llobregat, el veredicte del vintè concurs de fotografia “Delta del Llobregat” que organitza l´Agrupació Fotogràfica Prat, en col.laboració amb el Departament d´Urbanisme, Territori i Medi Ambient de l´Ajuntament del Prat de Llobregat i el servei d´informació i promoció del delta del Llobregat: “La Porta del Delta”.
El jurat, compost per Marcel Gil Velasco (ornitòleg), Núria Gabernet Díaz (biiòleg) i Mercè Mayol Faura (Associació Fotogràfica la Garriga), van valorar les 170 obres admeses, pertanyents a 44 autors, acordant els següents premis:
CATEGORIA PAISATGISME:
1) Núria Escobedo Domingo, per “El carro de l´avi”.
2) Lluís Mora Parramón, per “Passadís”.
3) Carlos Lucas Martínez, per “Peixater”.
CATEGORIA CAÇA FOTOGRÀFICA:
1) Francesc Balaguer, per “Lluita”.
2) Ramón Lasheras García, per “Flamencs”.
3) David Valverde Losada, per “Martinet menut”.
CATEGORIA MACROFOTOGRAFIA:
1) José Manuel Sesma, per “A vista d´espiadimonis”.
2) Andreu Noguero Cazorla, per “Sense títol”.
3) Juan Francisco Díaz Hernández, per “Posant a la llum”.
Per part de l´Àrea d´Urbanisme, Territori i Medi Ambient de l´Ajuntament del Prat de Llobregat, s´atorga un premi especial amb motiu del vintè aniversari a Víctor Cañadas Campoy, per “Bitó a punt d´aterrar”.
ACCÈSITS:
1) Fernando Vecino Durán, per “Boira”.
2) Raúl Murcia Benítez, per “Una mirada de prop”.
3) Fernando Vecino Durán, per “Ocells II”.
4) Carlos Lucas Martínez, per “Còpula”.
El lliurament de premis va tenir lloc el passat dia 3 de febrer de 2012 en la biblioteca Antonio Martín, situada en l´espai cultural Cèntric, coincidint amb la inauguració de l´exposició fotogràfica en la qual es mostren les obres premiades i finalistes del concurs. L´exposició estarà oberta al públic fins al dia 28 de febrer i les fotografies guanyadores podran ser visualitzades en la web de “La Porta del Delta”, “El Prat TV” i altres webs municipals.

La fotografia “Flamencs”, premiada en la categoria de caça fotogràfica, va ser realitzada el passat 10 d´abril, en els espais naturals del riu. És una instantània senzilla, que careix de la qualitat que mostren la majoria de les obres presentades, encara que, contava al seu favor, amb el fet de mostrar una escena poc habitual en el delta del Llobregat, per l´elevat nombre d´exemplars que componien el grup: cinquanta-nou flamencs. Personalment, era la fotografia que menys m´agradava de les presentades, però era conscient de que era l´única amb possibilitats de ser premiada.

Altres fotografies presentades:

"Boira"



"Fotxes"


"Cabussó emplumallat"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada